STRAST, INOVACIJA, ITALIJANSKI DIZAJN

Structurama je italijanska kompanija koja se bavi projektovanjem i pružanjem konsultantskih usluga, a koja je stekla veliko iskustvo u oblasti izrade idejnih rešenja i projekata za prefabrikovane, odnosno, montažne objekte, infrastrukturne objekte i tehnološka postrojenja na međunarodnom tržištu. Zahvaljujući svojoj međunarodno razvijenoj mreži i raznovrsnosti sastava svog tima profesionalaca, njena vokacija i misija  su konsolidacija i svakodnevno širenje na globalnom nivou.

STRUČNOST

1
2
3
4
5
1

PROJEKTOVANJE OBJEKATA

2

GRAĐEVINSKO PROJEKTOVANJE

3

PREFABRIKOVANO PROJEKTOVANJE

4

IZGRADNJA TEHNOLOŠKIH INSTALACIJA

5

UPRAVLJANJE TENDERIMA

Naša glavna misija je da klijentu pružimo najbolje objedinjeno arhitektonsko i inženjersko idejno rešenje kao i čvrsto sazdano menadžersko iskustvo u procesu izvođenja dodeljenih građevinskih radova. Sve to je u cilju da zadovolji zahteve klijenta i omogući mu da razvije i na najbolji mogući način ostvari svoje ambicije, strateške i razvojne planove, planove relokacije u celom svetu.

PO CELOM SVETU

U svom dosadašnjem radu kompanija je uspostavila čvrste odnose i stekla reference u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Rusiji, Gruziji, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Rumuniji, Belorusiji, Ukrajini, Kazakhstanu, Sultanatu Omanu, Alžiru, Maroku, Gani, Emiratima, Sjedinjenim Američkim Državama, Panami i Južnoj Americi.

JAVITE NAM SE UKOLIKO ŽELITE SA SARAĐUJEMO ZAJEDNO!